Pages

sâmbătă, 27 august 2016

Samsung Galaxy Note 7 epuizează întregul stoc de precomenzi în România, depăşeşte nivelul de interes al lui S7 şi S7 Edge


Se pare că Samsung Galaxy Note 7 a stârnit interesul publicului de la noi într-un mod mai amplu decât Galaxy S7 şi S7 Edge, dacă ne luăm după numărul de precomenzi. Întregul stoc de modele Note 7 alocat precomenzilor a fost epuizat deja, în cele 9 zile trecute de la debutul acestor precomenzi.
Samsung Galaxy Note 7
Înainte de startul precomenzilor, numărul de consumatori care şi-au exprimat interesul cu privire la Note 7 îl depăşise deja pe cel legat de Galaxy S7 şi S7 Edge, dacă ne luăm după înregistrările pe platformele digitale Samsung. Astfel, a fost limitat numărul de terminale alocate pe pieţele din Europa pentru precomenzi. Practic cererea a depăşit oferta, din câte înţelegem.
Galaxy Note 7 va avea ca urmare o disponibilitate segmentată, urmând a sosi pe piaţa din Europa pe 2, 9 sau 16 septembrie, iar în România va ajunge oficial pe 16 septembrie. E interesant că există operatori locali ce au termenul de livrare mult mai devreme decât cel menţionat de Samsung, după cum aflaţi aici. Astfel, la ultima verificare phabletul sosea pe 29 august la Orange şi 30 august la Vodafone.
Şi retailerii s-au mişcat destul de rapid, urmând probabil a livra produsele înainte de termenul din septembrie. Ramane de vazut si daca vor avea unitati suficiente pentru a acoperi cererea.

Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™