Pages

marți, 25 februarie 2014

Vodafone România anunță disponibilitatea în curând a noului Samsung Galaxy S5

În cursul acestei zile, reprezentanții Vodafone România au anunțat faptul că proaspătul lansat Samsung Galaxy S5 va fi disponibil în curând pe plan local, prin intermediul magazinelor Vodafone și ale partenerilor.
 
Vodafone România anunță disponibilitatea în curând a noului Samsung Galaxy S5

Anunțul celor de la Vodafone sună în felul următor: “Utilizatorii Vodafone Romania vor putea achizitiona, in curand, noul smartphone Samsung Galaxy S5, terminal de top ce functioneaza cu sistemul de operare Android Kit Kat (4.4.2). Noul Samsung Galaxy S5 va fi disponibil in versiunile cu carcasa alba, neagra, albastra si aurie. Noul Galaxy S5 imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung.  Clientii nostri se vor putea bucura de noul smartphone in reteaua Vodafone, cu o experienta superioara de navigare online.

Cu toate acestea, oficialii Vodafone nu au precizat data la care noul smartphone va ajunge în magazine, dar ne așteptăm ca acesta să ajungă în luna aprilie, mai precis pe data de 11, zi în care Galaxy S5 va fi lansat pe piață la nivel global.

Vă reamintim că Samsung Galaxy S5 vine cu un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. De asemenea, printre noile funcții se numără și prezența unei camere foto de 16 megapixeli ce poate realiza captură video la rezoluție 4K, un senzor pentru monitorizarea pulsului, și nu în ultimul rând, un scanner pentru amprente digitale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™