Pages

luni, 27 ianuarie 2014

Samsung Galaxy Glass, in lucru pentru o lansare in septembrie

Samsung este fara indoiala una dintre cele mai prolifice companii producatoare de device-uri tehnologice, iar expansiunea sud-coreenilor pare de neoprit. Urmand aceeasi strategie, compania ar putea lansa, anul acesta, prima versiune a propriilor ochelari inteligenti - Galaxy Glass.
Primele informatii privind dezvoltarea unor ochelari inteligenti similari Google Glass din partea Samsung au aparut inca din octombrie anului trecut. La acea data, se specula ca ochelarii Galaxy Glass ar putea fi lansati in aprilie - mai anul acesta, dar se pare ca Samsung pregateste gadgetul pentru IFA Berlin (septmebrie 2014).

Desi oficialii Samsung recunosc faptul ca industria wearables nu poate aduce profit rapid, producatorul sud-coreean va fi, cu siguranta, unul dintre primii care va propune consumatorilor ochelari inteligenti.
Cei de la Koreea Times, care au publicat proaspetele informatii referitoare la Galaxy Glass, spun ca functionalitatea Galaxy Glass va dubla utilitatea ceasului inteligent Galaxy Gear, disponibil deja pe piata. Ochelarii inteligenti Galaxy  se vor conecta la smartphone si vor indeplini o serie de functii, precum controlul playerului muzical, preluarea de apeluri etc.
Chiar daca noile wearables nu se vor dovedi profitabile imediat dupa lansarea pe piata, scopul Samsung este de a fi primul jucator important care isi extinde portofoliul de produse in aceasta zona.
Sursa: Hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™