Pages

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Cum ar putea arata Nokia Normandy. Concept de vis (VIDEO)

Cele mai noi speculatii despre telefonul Nokia cu Android vizeaza o prezentare la MWC 2014. Deocamdata detaliile oficiale lipsesc, dar TechRadar a realizat un concept de vis pentru combinatia dintre tehnologiile Lumia si sistemul de operare creat de Google.
Viitorul noului smartphone Nokia cu Android parea nesigur cand Microsoft a inceput achizitia diviziei mobile a companiei finlandeze. Totusi, speculatiile s-au intetit in ultimele luni si Nokia Normandy ar putea debuta in data de 25 februarie. Pana atunci, iata cel mai reusit concept care prezinta o fuziune de exceptie intre inovatiile Windows Phone si Android.

Nokia Normandy, cunoscut si sub numele de cod Nokia A110, ar putea fi un gadget cu adevarat unic datorita intefetei speciale Lumia care ar oferi o versiune speciala de Android.
Alte avantaje ale noului smartphone Nokia sunt integrarea Skype si aplicatia speciala Nokia Pro Cam care ar aduce pe Android puterea grafica a camerelor foto utilizate de compania finlandeza pana acum doar pentru Windows Phone.
Viitorul ramane incert pentru Nokia Normandy, dar lansarea unui smartphone Nokia Android pe ultima suta de metri ar putea fi o palma pe obrazul Microsoft, despre care unii analisti cred ca a cumparat divizia mobila Nokia la un pret mult mai mic decat valoarea sa adevarata.
Sursa: Hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™