Pages

luni, 27 ianuarie 2014

Cosmote recharge: aplicatie dedicata reincarcarii cartelelor preplatite direct de pe smartphone

Cosmote Romania a anuntat astazi lansarea aplicatiei Cosmote Recharge, care permite reincarcarea unui numar de telefon COSMOTE preplatit, direct prin intermediul unui smartphone.
Cosmote Recharge nu necesita crearea unui cont, iar reincarcarea se realizeaza prin simpla introducerea in aplicatie a numarului de telefon COSMOTE ce se doreste a fi reincarcat si a sumei dorite (intre 5 si 100 de euro), plata aferenta facandu-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).


"Fiecare numar al Cartelei Cosmote sau Frog reincarcat prin intermediul aplicatei Cosmote Recharge va primi un bonus de 50 minute si 50 de SMS-uri in retea. Mai mult, numerele reincarcate prin aplicatie pana la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus aditional 500 de minute in retea, iar cele reincarcate pana la data de 6 februarie primesc si acces gratuit la aplicatia RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 luna de la momentul reincarcarii", se arata intr-un comunicat de presa al operatorului.
Aplicatia este disponibila cu sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) si iOS 4.0 (sau mai recent) si poate fi descarcata gratuit din Play Store si App Store.
Sursa Hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™