Pages

joi, 30 ianuarie 2014

Adio Nexus? Google ar putea renunta la brandul propriu in 2015

Cele mai noi speculatii despre viitorul gadgeturilor Google Nexus vizeaza desfiintarea completa a brandului si incetarea productiei in 2015. Google ar urma sa inlocuiasca gadgeturile proprii cu extinderea numarului de versiuni Play Edition pentru device-urile altor producatori.
Motivul pentru care Google ar putea renunta complet la tablete si smartphones Nexus tine de multumirea marilor producatori de gadgeturi cu Android. Acesta pare a fi si motivul pentru care gadgeturile Google Nexus nu au fost produse pana acum in serii mari.

Google are un avantaj important la productia de smartphone si tablete Nexus, la fel ca Microsoft in cazul Surface. Prin eliminarea Nexus 5, 7 si 10, Samsung si restul producatorilor mari de gadgeturi Android vor fi multumiti de reducerea concurentei.
Pentru a le oferi inca o optiune de profit partenerilor, Google va permite crearea de versiuni Play Edition, cu Android standard, pentru mai multe gadgeturi ca pana acum. Pana la o confirmare oficiala, mai exista sanse ca brandul Nexus sa supravietuiasca, cu gadgeturi produse prin Motorola, nu direct ca pana acum.
Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™