Pages

joi, 5 decembrie 2013

Samsung câștigă noi brevete de design pentru un viitor telefon din gama Galaxy și pentru o serie de carcase

Biroul de Brevete și Trademark US a acordat astăzi celor de la Samsung o serie de noi 7 brevete de design. Dintre acestea, doar 2 dintre ele s-au făcut remarcate, una ilustrează un nou design pentru un telefon din seria Galaxy, iar cea de-a 2-a ne arată o husă cover de tip eWallet.

Samsung câștigă noi brevete de design pentru un viitor telefon din gama Galaxy și pentru o serie de carcase

Spre deosebire de brevetele pentru aplicații, cele pentru design-uri nu dezvăluie la fel de multe informații. Putem doar să aruncăm o privirea asupra design-ului, dar detalii despre materialele folosite sau despre ce componente interne ar putea fi ascunse în acestea nu se cunosc.
Biroul de Brevete și Trademark US a acordat astăzi celor de la Samsung o serie de noi 7 brevete de design

Design-ul pentru un nou smartphone din seria Galaxy a fost aprobat astăzi, deși aplicația pentru acest brevet a fost depusă în aprilie 2013 în US, și în octombrie 2012 în Coreea. Noul design dă senzația că avem de-aface cu un model mult mai subțire pe lateral, lucru ce se poate observa atunci când privim din anumite unghiuri. De asemenea, acest design schimbă locația camerei foto, și mai observăm faptul că în partea de sus a telefonului nu există nici un port.
Brevet Samsung

Cel de-al 2-lea design, pentru o posibilă husă flip-cover cu funcția de portofel ar putea avea destul loc pentru a păstra 2 carți de credit. Aceasta ar putea fi o strategie prin care Samsung se gândește că poate nu toate magazinele vor accepta Google Wallet în viitor. În interior se mai observă o zonă în interiorul căreia putem păstra bilete la concerte, de tren etc.

Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™