Pages

luni, 9 decembrie 2013

Filme de acţiune 2014 - top filme de acţiune din 2014

Filme de acţiune după jocuri celebre, filme noi din seria Mad Max, Hunger Games şi Conan barbarul cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal sunt doar câteva dintre producţiile ce merită adăugate în lista cu filme 2014. The Romanian Tomb sună interesant iar Kane & Lynch cu Vin Diesel şi Gerard Butler in roluri principale promite să fie unul dintre cele mai tari filme din 2014.
Aflate în producţie sau primind deja ultimele retuşuri în aşteptarea premierei din cinematografe, aceastea sunt principalele filme de acţiune de urmărit în 2014:

Filme de acţiune 2014 - Mad Max: Fury Road

Cu actorul Tom Hardy în rolul protagonistului Max Rockatansky, Mad Max: Fury Road ar putea fi unul dintre cele mai spectaculoase filme de acţiune din 2014. Realizată de studiourile Warner Bros, producţia pregătită pentru ecranizare şi în variantă 3D vine la 30 de ani după ultimul film din serie. Deşi producătorii au fost zgârciţi în a da mai multe detalii despre scenariu, au confirmat totuşi păstrarea intactă a atmosferei post-apocaliptice atribuite serei Mad Max, completă cu autovehicule ciudate şi lupte duse pentru asigurarea resurselor necesare supravieţuirii în deşertul ostil.

Filme de acţiune 2014 -  Kane & Lynch

Realizat în adaptare după celebrul joc cu puşcăriaşi, Kane & Lynch: Dead Men, filmul spune povestea a doi condamnaţi ce sunt ajutaţi să evadeze din închisoare pentru a îndeplini o misiune aproape sinucigaşă.
În timp ce soţia şi fiica lui Kane sunt ţinute captive chiar de către cei care tocmai i-au scos din închisoare, cei doi evadaţi au dispoziţie 72 ore pentru a recupera un microcip necesar pentru finalizarea unui dispozitiv extrem de periculos. În rolurile principale îi avem pe actorii Gerard Butler în rolul mercenarului Kane, respectiv Vin Diesel îl rolul lui Lynch, schizofrenicul fără trecut. Dacă nu apar alte întârzieri, Kane & Lynch ar putea fi unul dintre cele mai tari filme de acţiune din 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Romanian Tomb

Încă un film cu vampirii din Transilvania?  Producţia filmată sperăm măcar parţial în ţara noastră spune povestea a doi a doi îndrăgostiţi proveniţi din lumi total diferite. Ea trăieşte într-o locuinţă cu origini medievale, un castel întunecat plasat departe aşezămintele moderne, iar el este un vampir ce poate lua formă umană doar într-un anumit moment al zilei. Încadrat la categoria filme de acţiune, The Romanian Tomb explorează nuanţele unei culturi secrete a vampirilor, ce pune multe obstacole în calea acestei iubiri interzise. Filmul realizat cu un buget mai degrabă modest, de 7 milioane dolari, va avea premiera în luna octombrie 2014.
Filme de acţiune 2014 -  The Romanian TombFilme de acţiune 2014 - The Romanian Tomb

Filme de acţiune 2014 -  Beat The Reaper

Cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, filmul spune povestea unui medic rezident la un spital de urgenţă din Manhattan care încearcă să acopere urmele trecutului său zbuciumat. Cândva un broker de succes care ducea  o viaţă de lux, eroul nostru decăzut la statutul de asasin plătit, implicat în crimă organizată şi scandaluri de corupţie la nivel înalt, este ajuns din urmă de autorităţi.Trecut de partea legii, medicul de ocazie pe nume Jordan Belfort este acum martor cheie într-o serie de procese şi inclus într-un program de protecţie cu menirea de a-l feri de răzbunarea foştilor săi colaboratori.
Filme de acţiune 2014 -  Leonardo DiCaprioFilme de acţiune 2014 - Leonardo DiCaprio

Filme de acţiune 2014 -  Skin Trade

După ce şi-a văzut întreaga familie masacrată la ordinul unuia dintre liderii facţiunilor de crimă organizată din Serbia, un fost detectiv (Dolph Lundgren) decide să-şi facă singur dreptate pornind o luptă pentru răzbunare împotriva celor implicaţi în asasinat. Acţiunea filmului de desfăşoară în exoticul Bangkok, unde protagonistul se aliază cu un detectiv thailandez aflat deja pe urma mafioţilor ce stăpânesc o uriaşă reţea specializată în traficul de persoane şi prostituţie.

Filme de acţiune 2014 -  Left Behind

Pasagerii aflaţi la bordul cu unui avion cu destinaţia Londra încep să dispară fără nici un avertisment de pe locurile lor. Ajunşi la destinaţie, cei rămaşi găsesc un oraş cufundat în haos. Însă oamenii nu dispar doar din capitala britanică. Peste tot în lume se petrec evenimente neobişnuite în care oamenii dispar fără urmă. Cei rămaşi duc o existenţă cufundată în teroare, ştiind că pentru ei a început Apocalipsa. Cu Nicolas Cage în rol principal, producţia încadrată în genul filme de acţiune SF va avea premiera în 19 iunie 2014.

Filme de acţiune 2014 -  The Legend of Conan

Continuând seria începută în anii 80, The Legend of Conan ar putea marca o revenire spectaculoasă pentru Arnold Schwarzenegger în rolul de erou musculos. Scos de la naftalină după mulţi ani în rolul de guvernator al statului California, fostul Terminator este cam ieşit din formă şi la o primă impresie nu pare cea mai bună alegere pentru rolul de gladiator neînfricat. Însă cu retuşuri generoase aplicate în studiourile de efecte speciale, The Legend of Conan ar putea fi unul dintre cele mai urmărite filme de acţiune din 2014.
Filme de acţiune 2014 -  The Legend of ConanFilme de acţiune 2014 - The Legend of Conan

Filme de acţiune 2014 -  Sabotage

Tot la capitolul filme cu Arnold avem şi Sabotage, un film de acţiune în care veteranul actor ia rolul de poliţist în Brigada Antidrog, aflată în război cu cele mai periculoase carteluri de droguri din lume. Acţiunea începe în momentul când echipa specializată în misiuni extrem de complexe şi dificile execută un raid asupra uneia dintre casele conspirative ale cartelului de droguri. Dar ceea ce părea mai întâi o operaţiune legitimă se dovedeşte până la urmă a fi un jaf elaborat pe care membrii echipei antidrog l-au plănuit în cele mai mici detalii. Jaful perfect are însă consecinţe nebănuite, cei părtaşi fiind asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră.
Cu un buget generos de 40 milioane dolari şi Arnold Schwarzenegger în rolul principal, Sabotage promite să fie unul dintre cele mai vizionate filme de acţiune 2014, programat pentru premieră în data de 11 aprilie.

Filme de acţiune 2014 -  The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a trilogiei inspirată de nuvela Mockingjay creată de scriitoarea americană Suzanne Collins  adaugă un nou capitol seriei The Hunger Games începută în anul 2008. Mockingjay este un film de acţiune SF ce spune povestea lui Katniss Everdeen, în rolul de lider al unei rebeliuni ce undeşte districtele naţiunii Panem împotriva guvernului Capitol, format de lideri corupţi ce-şi menţin puterea cu ajutorul unui regim totalitar nemilos.
 The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)The Hunger Games: Mockingjay (partea 1)

Prima parte a seriei The Hunger Games: Mockingjay va ajunge în sălile de cinema în perioada lunii noiembrie 2014.
Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante filme de acţiune 2014. Dacă aveţi şi alte sugestii cu filme de acţiune ce apar în 2014 le puteţi menţiona în căsuţa de comentarii de jos.
Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™