Pages

vineri, 15 noiembrie 2013

Apple lucreaza la noul iWatch in doua versiuni: masculin si feminin

Cele mai noi zvonuri despre ceasul inteligent Apple iWatch vizeaza doua versiuni ale gadgetului, pentru barbati si pentru femei. Varianta feminina ar urma sa aiba o dimensiune mai mica, pentru a fi mai comod de purtat pe o incheietura mai delicate.
Solutia Apple ar rezolva una dintre cele mai mari nemultumiri exprimate la adresa ceasului inteligent Samsung Galaxy Gear, considerat prea mare pentru a fi purtat in conditii bune de catre femei sau barbati cu maini mai mici.
Apple iWatch
Noul Apple iWatch ar urma sa fie disponibil in doua versiuni, de 1,7 inci (4,3 cm) pentru barbati si 1,3 inci (3,3 cm) pentru femei. Apple testeaza adesea dimensiuni diferite pentru gadgeturile sale, dar in momentul de fata nimic nu este confirmat cu privire la ceasul inteligent al companiei.

Apple are deja un avantaj in fata concurentei, faptul ca iPod Nano este purtat de multi utilizatori la incheietura cu o bratara speciala. Pentru a se impune cu succes pe piata in crestere a ceasurilor inteligente, compania va avea insa nevoie sa aduca o functionalitate mult mai avansata la incheietura.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™