Pages

miercuri, 22 mai 2013

Noua consola Microsoft: (aproape) totul despre Xbox One (Foto, Video, Specificatii)

Prezentarea noului Xbox One a oferit multe detalii despre specificatiile si functionalitatea consolei. Au lipsit insa data de lansare si pretul. Evenimentul dedicat noii console, descrisa ca un amestec de "stiinta si magie" ne-a oferit insa numeroase motive de entuziasm.
Speculatiile despre prototipurile Xbox s-au adeverit partial. Microsoft a creat o consola all-in-one, care ofera dincolo de jocuri si servicii TV, aplicatii (Skype) si browsing online.
Specificatii Xbox One
La prima vedere, diferentele hardware dintre Xbox One si PlayStation 4 sunt minime. Consola de gaming Microsoft are procesor octa-core, RAM 8GB, Blu-ray, USB 3.0 si un HDD de 500GB. Consola nu necesita conectare permanenta la internet, dar jocurile sunt rulate direct de pe HDD (se copiaza automat la prima utilizare a discului).
Noua consola Microsoft: totul despre Xbox One
Design Xbox One
Asemanator cu un set top box, noul Xbox are un design sobru, demn de un centru multimedia pentru orice sufragerie moderna. Consola de jocuri nu a fost creata pentru camera de joaca a gamerului adolescent, iar Microsoft nu a mentionat nici macar o singura data posibilitatile de joc pentru copii.
Noua consola Microsoft: totul despre Xbox One
Kinect Xbox One si alte optiuni de control
Noul sistem Kinect, care se vinde direct cu consola, recunoaste si cele mai discrete gesturi ale userului: poti face pinch zoom cu mainile, poti imparti ecranul de navigare in diferite meniuri prin gesturi.
Alaturi de noua camera si tehnologia noua Kinect, Xbox One se lauda si cu un controller cu un design imbunatatit si timp de reactie cu pana la 15% mai scurt.
Cel mai impresionant element al prezentarii a fost insa controlul vocal, care permite trecerea de la joc la TV si inapoi aproape instantaneu.
Jocuri Xbox One
Vom afla mai multe detalii despre noua generatie de jocuri la E3, dar Microsoft a inclus in prezentare cateva titluri importante:
  • FIFA 14
  • Madden 25
  • NBA Live 14
  • un nou joc UFC
  • Forza Motorsports V
  • Quantum Break - experiment multimedia intre joc si TV, realizat de Remedy Entertainment (echipa care a realizat Max Payne)
  • Call of Duty Ghosts
Noutati Xbox One
Consola de gaming are 3 sisteme de operare! Microsoft sustine ca Xbox One ruleaza un sistem pentru gaming, un kernel Windows 8 si o interfata speciala intre cele doua, care asigura o tranzitie instantanee.
Xbox One va putea fi utilizat si pentru apeluri video Skype direct pe televizor, iar strategia sa de combinare a televiziunii cu jocurile include si un serial Halo, produs de Steven Spielberg.
Noua consola Microsoft: totul despre Xbox One
Cum ramane cu jocurile Xbox 360?
Cea mai mare dezamagire oferita de noua consola de gaming este absenta compatibilitatii cu jocurile de Xbox 360. Sony a gasit o solutie si cumparatorii PS4 vor putea juca titluri mai vechi direct din cloud, dar Xbox One ramane in urma la acest capitol. La scurt timp dupa prezentarea noii console Microsoft, pretul actiunilor Sony a crescut, timp ce pretul actiunilor Microsoft si AMD au ramas la un nivel similar celui de dinainte de eveniment.

Sursa:hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™