Pages

luni, 1 aprilie 2013

iPhone 5S s-ar putea lansa pe 20 iunie


Phone 5S va fi lansat pe 20 iunie, iar livrarile vor incepe in luna urmatoare. Cel putin asta sustine publicatia japoneza MacFan, citata de Cnet.com.
Potrivit aceleiasi surse, Apple va lansa un iPhone ieftin in august si va fi comercializat cu precadere in pietele emergente precum China si India.
Potrivit surselor iLounge, iPhone 5S va avea un design similar cu iPhone 5 insa va veni cu un procesor mai puternic si o camera de 13 MP, produsa de Sony.
Noul telefon ar urma sa includa si un scanner de amprenta, asta dupa ce Apple a cumparat anul trecut tehnologia produsa de Authentec.
Spuneam atunci, citandu-l pe analistul Peter Misek, de la Jefferies & Company, ca noul telefon va include un nou ecran “super HD”, ca va integra tehnologia NFC si va aduce in plus o baterie mai buna.
Nu este exclus sa vedem un procesor quad-core si mai multa memorie. Si sistemul de operare va fi upgradat si va aduce, printre altele, un nou pachet de harti.
iPhone 5 S ar putea veni in sase sau opt variante de culoare, un urias pas inainte fata de clasicele alb-negru din prezent.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™