Pages

joi, 14 martie 2013

Samsung Galaxy S4, dezvaluit inainte de lansare?


Se pare ca Samsung Galaxy S4 a fost dezvaluit cu mai putin de 24 de ore inainte de lansarea oficiala.
Nu putem garanta ca informatiile sunt suta la suta corecte si ca modelul din imaginile de mai jos este chiar urmatorul varf de gama al Samsung, dar datele, publicate de mai multe surse, par a indica faptul ca avem de-a face cu Galaxy S IV.
Un site din China, IT 168, sustine ca a intrat in posesia unei unitati din noua gama Galaxy a celor de la Samsung. Imaginile releva un smartphone identic celui prezentat si de HIT.ro zilele trecute, dar de aceasta data avem si o serie de "confirmari" referitoare la hardware-ul device-ului.
Potrivit site-ului citat, noul Galaxy S4 are un ecran de 4,99 inci  1080p si se bazeaza pe un chipset Exynos 5410 cu CPU tactat la 1,8 GHz (opt nuclee, patru dintre ele fiind A15, iar alte patru fiind A7).
Arhitectura chipsetului este dezvoltata pentru a oferi performanta prin cele patru nuclee A15, dar si consum redus de energie prin cele patru nuclee A7 care functioneaza practic atunci cand mobilul nu este solicitat de task-uri "grele".
Potrivit chinezilor de la IT 168, Galaxy S IV este dotat si cu 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare (cel putin). In acelasi timp, cei de la AppleInsider spun ca noul Galaxy S4 dispune de un GPU PowerVR SGX (544MP3), care este similar celui folosit de Apple in iPhone 5.
De asemenea, alte informatii mai dau ca sigura camera foto de 13MP. Potrivit surselor citate, noul Samsung Galaxy S4 are o grosime de doar 7,7 mm.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™