Pages

marți, 12 martie 2013

Prima imagine oficiala cu Samsung Galaxy S IV (VIDEO)


Samsung a inceput numaratoarea inversa pentru lansarea celei de-a patra generatii a smartphone-ului Galaxy. Modelul S IV va fi lansat in cadrul unui eveniment organizat in celebra piata Times Square din New York, pe 14 martie.
 Sud-coreenii au lansat oficial o prima imagine cu noul model S IV care insa nu spune mare lucru despre noul model, relateaza GSM Arena.
Cert este ca lansarea va fi prima din SUA pentru un model Galaxy in ultimii trei ani si vine in contextul unei ofensive publicitare a companiei pe piata americana, inclusiv prin ironii la adresa fanilor Apple.
“Am prezentat Galaxy S III la Londra anul trecut, iar de aceasta data am schimbat locatia (…), intrucat am fost bombardati cu cereri de la operatorii telecom americani pentru prezentarea Galaxy S IV in SUA”, a declarat seful diviziei de dispozitive mobile a Samsung, JK Shin, pentru portalul Edaily.
Potrivit surselor, Galaxy S IV va ajunge pe piata europeana in luna aprilie si in mai sau iunie pe cea din SUA.
Legat de cum va arata noul telefon, cele mai noi informatii vorbesc despre un gadget in doua versiuni – una cu 4G, destinata pietelor unde exista astfel de servicii, si o alta clasica, cu H+.
Telefonul va veni cu un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080, un procesor de 1.9GHz quad-core,  2  GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.
Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe.
Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.
BGR a scris marti ca nu este exclus ca noul telefon sa vina cu o camera 3D.
Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™