Pages

joi, 21 februarie 2013

Samsung lanseaza serviciul TV Discovery


imageSamsung va prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care oferă consumatorilor o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a găsi și a viziona programe TV și conținut video. Oferind recomandări personalizate și posibilitatea de a căuta în grilele mai multor furnizori de conținut, TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele.
TV Discovery simplifică procesul de căutare de conținut prin integrarea și redarea informației în timp real de la mai multe surse, inclusiv video-on-demand, programe TV live sau servicii de conținut online, cum ar fi YouTube. În timp, serviciul oferă și recomandări personalizate, bazate pe istoricul preferințelor utilizatorilor.
Serviciul poate fi folosit pentru găsirea și vizualizarea de conținut pe televizoarele Samsung SMART sau pe dispozitivele mobile Samsung. TV Discovery poate fi folosit și pentru a transfera cu ușurință sau pentru a relua conținut între dispozitive conectate.
În plus, serviciul permite transformarea unei tablete într-o telecomandă universală cu ajutorul căreia utilizatorii pot efectua căutări de programe TV live sau on-demand direct de pe dispozitivul mobil și să vizualizeze selecțiile pe Samsung Smart TV-ul lor.
Pentru început, TV Discovery va agrega conținut de la Acetrax, Wuaki, MovieMax, FilmIn, Chili, Pathé și SF Anytime în țările europene, iar în SUA de la Netflix și Blockbuster.
Printre caracteristicile TV Discovery se numără:
-Telecomanda universală: se conectează la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD și Blu-Ray playere, astfel încât utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-și gestiona opțiunile de conținut
-Recomandări personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandărilor personalizate
-Căutare avansată: Le permite utilizatorilor să găsească filme, emisiuni TV și secvențe video dintr-o singură căutare.
-Același conținut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor să proiecteze conținut de pe tabletă pe televizor, sau invers.
-Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informații despre programele urmărite și pot vedea ce au vizionat aceștia prin intermediul Samsung TV Discovery.
Serviciul TV Discovery va fi lansat în primul trimestru al anului 2013, în SUA, Coreea și 14 țări europene, printre care Marea Britanie, Franța, Italia, Germania și Spania pe toate seriile Samsung SMART TV, iar în al doilea trimestru al anului pe telefoanele mobile.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™