Pages

joi, 10 ianuarie 2013

Samsung dezvăluie noua generaţie de chip-uri pentru dispozitive mobile - Exynos 5 Octa

Cel mai puternic jucător pe piaţa dispozitivelor mobile a ales astăzi să dezvăluie noua generaţie de chip-uri proprietare pentru smartphone-uri şi tablete.

Noua generaţie de componente Exynos va fi integrată în dispozitive viitoare ce vor oferi performanţe de-a dreptul uimitoare. 

Chip-ul Exynos fabricat de Samsung este printre cele mai puternice componente integrate în dispozitive mobile, existente pe piaţă astăzi.

Cea mai puternică variantă a platformei curente oferă configuraţii cu 4 nuclee, tactate la viteze peste 1.5 Ghz. O regăsim în terminale cum ar fi Galaxy Note II sa Galaxy S III.

Chip-ul Exynos 5 Octa va oferi, aşa cum se putea anticipa, două seturi a câte 4 nuclee, în configuraţii 8-core. Acestea sunt fabricate folosid tehnologia de 28nm, pentru consum mai eficient de energie şi performanţe îmbunătăţite consistent.

Din cele relatate de producător, noul chip integrează un mod de consum eficient al energiei ce ajută la îmbunătăţirea duratei de viaţă a bateriei, pentru următoarea generaţie de terminale mobile. Încă nu cunoaştem detalii despre cînd vor fi noile componente introduse în uz, deşi sperăm să le vedem anul acesta.

Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™