Pages

miercuri, 30 ianuarie 2013

Preţul european pentru Samsung Galaxy Note 8.0 nu va fi accesibil


Pentru a contracara asaltul lui iPad mini asupra segmentului de tablete de 7”-8”, Samsung ar trebui să lanseze la MWC 2013 modelul Galaxy Note 8.0. În Austria, tableta a apărut deja în oferta unor magazine online, însă ea nu va fi disponibilă înainte de 19 februarie. Modelele apărute în ofertă sunt cele de 16 GB şi 32 GB cu WiFi. Ele vor costa 450-480 € şi respectiv 490-550 €. Variaţia acesta este dată de faptul că unele magazine au decis să ofere tableta la un preţ mai redus decât cel recomandat de producător.
Samsung Galaxy Note 8.0 ar putea fi disponibilă spre finalul lunii februarieSamsung Galaxy Note 8.0 ar putea fi disponibilă spre finalul lunii februarie

Samsung Galaxy Note 8.0 vine cu un ecran de 8” cu rezoluţia de 1280x800 pixeli. Specificaţiile interne nu au fost anunţate oficial, dar ne aşteptăm la un chipset Exynos cu procesor quad core la 1,6 GHz, 2 GB RAM şi o baterie de 4.600 mAh. Sistemul de operare rulat ar trebui să fie Android 4.1 sau 4.2.Preţurile de mai sus sunt foarte mari pentru o tabletă care vrea să intre în competiţie cu iPad mini şi Nexus 7. Ea poate să vină cu stilus şi un suport extins pentru el în aplicaţiile preinstalate, însă tot nu cred că diferenţa de preţ este justificată.
Samsung Galaxy Note 8.0 nu poate fi transformată într-un smartphone de 8”Samsung Galaxy Note 8.0 nu poate fi transformată într-un smartphone de 8”

Mai mult, designul tabletei Galaxy Note 8.0 este inspirat de cel al lui Galaxy S III şi nu aduce aproape deloc cu cel al tabletei Note 10.1. La baza ecranului se află un buton fizic pentru Home, iar deasupra ecranului au fost amplasate o cască şi un senzor de proximitate. Îmi vine foarte greu să cred că inginerii de la Samsung se aşteaptă ca utilizatorii să stea cu Galaxy Note 8.0 la ureche. Data la care tableta va fi disponibilă în Austria pică înainte de MWC şi ne face să credem că tableta ar putea deveni oficială în prima jumătate a lunii februarie.

Sursa: go4it.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™