Pages

joi, 24 ianuarie 2013

Motive de bucurie pentru utilizatorii Galaxy S II - Samsung furnizează actualizările la Jelly Bean 4.1.2

Cel mai bun terminal cu Android al anului 2011 şi care se prezintă mai mult decât decent chiar şi în 2013, este încă susţinut cu tărie de producător şi actualizat în conformitate cu cele mai noi cerinţe. Ulterior versiunii 4.0 Ice Cream Sandwich, furnizată anul trecut, Galaxy S II dovedeşte că merită încă un update, de data aceasta la Jelly Bean.

Nu putem spune că a trecut mult timp decând versiunea Android 4.1.2 a fost anunţată oficial, şi a sosit sub formă de update pentru 4.1.1, pe terminalele din gama Nexus. Acum este momentul ca unul dintre cele mai apreciate terminale din istoria recentă a Android, să primească actualizarea cuvenită. Vorbim aici despre varianta internaţională a Galaxy S II care, începând de azi, se va putea bucura de Project Butter şi toate celelalte “bunătăţi” cu care vine versiunea 4.1.2 a OS-ului.

Din partea producătorului, prin intermediul actualizării veţi obţine interfaţa TouchWiz Nature UX, prima oară prezentată pe Galaxy S III, serviciul Samsung S Cloud, noi opţiuni pentru camera foto, noi opţiuni pentru ecranul de blocare şi caracteristici foarte cunoscute de la modelul de vârf, cum ar fi Direct Call, Smart Stay şi Pop-up Play. Vă puteţi aştepta, de asemenea la widget-uri noi, prezente şi pe S III, scurtături de acces rapid în bara de notificări şi noi modalităţi de a customiza homescreen-ul. Bineînţeles, una din cele mai importante caracteristici este şi ea prezentă - vorbim aici de Google Now.

Atenţie! Actualizarea va fi furnizată în faze, pe teritorii şi în funcţie de operatori. Dacă nu este disponibilă încă pentru terminalul dvs., fiţi siguri că va fi în curând.

Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™