Pages

vineri, 14 decembrie 2012

De unde si ce cumparam online de Sarbatori?

image

SEO monitor a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor români în online în perioada sărbătorilor de iarnă.
Conform rezultatelor obținute din analiza căutărilor pe cuvinte cheie reiese că cel mai potrivit cadou, în opinia românilor, l-ar constitui telefoanele mobile.
Pe locurile următoare în topul preferințelor vin jucăriile, ceasurile, parfumurile, laptopurile și bijuteriile.
O analiză asupra căutărilor efectuate în anii trecuți arată că, în luna decembrie, a acestui an se vor face pe Google aproximativ 70.000 de căutări pe cuvântul telefoane.
Foarte aproape și justificat de tradiția cadourilor pentru copii este cuvântul jucarii care se estimează că va atrage anul acesta 65.000 de căutări. Pe următoarea poziție în topul preferințelor pentru cadouri se află ceasurile și parfumurile, care vor avea fiecare în jur de 45.000 de căutări. Următorul loc în clasament îl ocupă următoarele căutări: laptopuri, lenjerie intimă și bijuterii, fiecare cu o estimare de 20-23.000 de căutări în decembrie 2012.
Studiul mai arată că românii încep să caute pe internet reduceri, promoții, oferte de sezon pentru telefoane încă de la începutul lunii noiembrie. Utilizatorii de internet aleg să caute cadouri de sărbători fie bazându-se pe rezultatele oferite de Google pe cuvinte cheie, fie mergând direct către un magazin online deja cunoscut.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™