Compania romaneasca Allview anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.1 Jelly Bean, pentru tabletele Alldro Speed 3 DUO care ruleaza Android 4.0. Noua versiune software aduce performante imbunatatite in ceea ce priveste viteza si cursivitatea proceselor, precum si noi aplicatii preinstalate. Procedura de actualizare este disponibila incepand de astazi pe site-ul companiei www.allview.ro
"Actualizarea software este dedicata tabletelor Allview Alldro 3 Speed DUO care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0. Suntem incantati sa comunicam ca de astazi toti utilizatorii tabletelor AllDro 3 Speed DUO se vor bucura de beneficiile sistemului de operare Android 4.1", a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.
Android 4.1 ofera utilizatorilor functii imbunatatite fata de versiunea anterioara Ice Cream Sandwich. Este un sistem de operare mai intuitiv, mai fluid si include o multitudine de optiuni utile. Printre acestea se numara: sistemul de predictie a cuvintelor pe tastatura virtuala, actualizarea inteligenta a aplicatiilor pentru economisirea spatiului de stocare, securizarea tabletei prin functia Face unlock, posibilitatea redimensionarii widget-urilor plus multe altele. Pentru pasionatii de fotografie, camera foto are o interfata optimizata care realizeaza trecerea rapida si directa din aparatul foto in galeria de imagini sau invers, printr-o simpla miscare a degetului pe ecran. 
Mai mult, actualizarea pune la dispozitia utilizatorilor doua aplicatii noi: AllTV si APV PDF Viewer. AllTV este o interfata dezvoltata de Allview pentru a facilita administrarea informatiilor de pe tableta cand aceasta este conectata la televizor prin cablu HDMI. Fie ca ne referim la jocuri, stiri, filme sau retele de socializare, continutul de pe tableta este afisat si controlat pe televizorul personal prin aceasta aplicatie, telecomanda AllTV si celelalte accesorii din pachetul AllTV. 
Tableta AllDro 3 Speed DUO este prima tableta Allview cu ecran de 9,7 inch care integreaza procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz. Tableta se remarca prin capacitati multimedia captivante datorita ecranului multitouch IPS PRO in format 4:3, folosit de top 3 companii din lume, care reda imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate de aproape 180 de grade.
Mai multe informatii despre tableta AllDro 3 Speed DUO, dar si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului: www.allview.ro.
Sursa: yoda.ro