Pages

marți, 20 noiembrie 2012

Vodafone a lansat oficial serviciile 4G pentru Romania


Vodafone România a lansat astazi pentru toti clientii sai serviciile 4G. Acestea vor fi disponibile cu abonamentele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional + optiunea Trafic Nelimitat 4G.

Pentru a utiliza serviciile ce promit o viteza de pâna la 75 Mbps, clientii vor primi un SIM special „4G Ready”. Desigur, odata cu aceste servicii, Vodafone ofera preturi speciale si pentru câteva terminale compatibile cu acestea:
- Modem USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop ce este disponibil la un pret de 0 euro împreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 euro / luna, încheiat pe o perioada de 2 ani de zile.
- Vodafone HotSpot R210 LTE ce este disponibil la un pret de 89 de euro împreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional încheiat pe o perioada de 2 ani de zile.
- Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL ce este disponibila la un pret de 419 euro împreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional încheiat pe o perioada de 2 ani de zile.
Momentan reteaua 4G este disponibila doar în 10 orase: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Mai multe detalii pe vodafone.ro
Sursa: Gadget.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™