Pages

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Cum alegeți o soluție centralizată de copy print scan pentru birou?


Eficiența activității e un aspect important care trebuie îndeplinit în orice birou, fie că vorbim de o companie mică, medie sau corporație multinațională. Fiecare manager impune anumite standarde care trebuie îndeplinite.

În companiile românești au început să ia amploare politicile de protejare a naturii și de maximizare a resurselor. În acest sens, tot mai mulți manageri decid să investească în soluții fiabile și cost-effective de printing.

În vederea alegerii și implementării unei soluții potrivite de printing pentru fiecare companie în parte, consultanții CGGC HiTech Solutions vor analiza situația curentă, urmând a propune soluții cost effective și scalabile.
Analiza situației cuprinde lista echipamentelor (denumire și funcții, contor, amplasamentul echipamentului), schița clădirii (întrucât anumite soluții sunt voluminoase, e nevoie de un plan pentru analizarea amplasării soluției alese), detalii despre procesele de print/scan/copy pentru fiecare birou în parte: formatul hârtiei (A3, A4, autocolant sau coli simple), color sau alb/negru, duplex automat, volum estimativ de print/copy lunar și alte detalii specifice fiecărei companii.

Soluțiile sunt alese de client pe baza propunerilor consultanților CG&GC HiTech Solutions. Pentru a asigura confidențialitatea informațiilor ce țin de companie se poate opta și pentru o soluție de document management, precum Canon UniFLOW. Această soluție e compatibilă și cu alte echipamente de print, indiferent de producător.

Pentru cereri de analiză și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@cg-hitech.ro

Sursa: BlogCgHitech

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™