Pages

luni, 22 octombrie 2012

Google va dezvălui Android 4.2 alături de noi dispozitive Nexus


Google va lansa versiunea 4.2 de Android, noul telefon Nexus 4, noua tabletă Nexus 10 și varianta actualizată de Nexus 7 pe 29 octombrie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în New York.
Smartphone-ul va fi produs de către LG, iar Samsung va fabrica tableta high-end. Cât despre denumirea noii versiuni de Android, zvonurile includ nume precum „Key Lime Pie” și „Android 4.2+”, însă până la lansare nimic nu este concret. Evenimentul este cel mai important de acest gen, întrucât sunt lansate trei modele de dispozitive cu cea mai recentă versiune de Android, respectând tradiția Google prin programul Nexus.
După Nexus One, care a fost construit de HTC, Google a realizat un parteneriat cu Samsung de pe urma căruia a rezultat Galaxy Nexus. Totuși, în acest an, Google a colaborat cu Asus pentru a produce tableta low-cost Nexus 7, scoasă la vânzare la un preț de 199 de dolari. Pe lângă aceasta, Google va mai oferi o tabletă high-end numită Nexus 10, de asemenea construită de Samsung - care este de așteptat să aibă o rezoluție superioară celei de pe iPad 3. Prețul acesteia va fi la nivelul lui Galaxy Tab 2 10.1 și Galaxy Note 10.1.
Pe de altă parte, LG va avea șansa să strălucească cu Nexus 4, o versiune modificată a lui Optimus G care, spre deosebire de cel din urmă, nu va fi un dispozitiv LTE. Cu această ocazie, LG va avea ocazia să-și promoveze produsele cu precădere pe piața nord-americană.
Varianta actualizată de Nexus 7 va include opțiunea de 32GB, iar a doua versiune va include o conexiune mobilă 3G, conform The Next Web.
Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™