Pages

luni, 22 octombrie 2012

Ericsson Application Awards 2013 premiaza cele mai bune aplicatii mobile




·   O oportunitate pentru tinerii dezvoltatori de aplicații mobile, companiile de software aflate la început de drum sau orice persoană care are o idee pentru o aplicație interesantă
·   Începând cu ediția de anul acesta, va exista atât o competiție la nivel global, cât și competiții regionale
·   Premiul întâi este în valoare de 25 000 de euro, premiul al doilea de 10 000 de euro și premiul al treilea de 5 000 de euro

Ericsson Application Awards oferă tinerilor și companiilor oportunitatea de a se face cunoscuți pe piața aplicațiilor mobile, de a obține recunoaștere și de a-și crea legături în industria telecom.
Anul acesta vor exista două secțiuni: una pentru studenți și una pentru companiile mici și medii cu mai puțin de 100 de angajați. Ericsson Application Awards 2013 le propune participanților să dezvolte aplicații pe tema „Apps for City Life” (Aplicații pentru viața urbană), care pornește de la viziunea Ericsson pentru o societate conectată prin intermediul rețelelor broadband, aplicațiilor și serviciilor mobile și în cloud.
Echipele participante vor dezvolta o aplicație pentru Android care să corespundă temei propuse. Anul trecut, la secțiunea companii, câștigătoare a fost o aplicație dezvoltată în Kenya și destinată sistemului medical. La secțiunea pentru studenți, premiul întâi a fost acordat unei aplicații de chat și pictură, dezvoltată în China. Nu în ultimul rând, platforma socio-medicală dezvoltată în Egipt și care oferă acces la informații medicale a obținut premiul  pentru tehnologie folosită în scopuri umanitare. În total, la Ericsson Application Awards 2012 au participat 143 de echipe din peste 50 de țări, în competiție fiind înscrise 242 de idei, clipuri video și aplicații – de două ori mai multe ca în anul precedent.
Anul acesta, voi exista trei premii pentru fiecare secțiune:
·   Locul întâi: 25 000 de euro
·   Locul al doilea: 10 000 de euro
·   Locul al treilea: 5 000 de euro
·   Locurile patru și cinci: diplome de participare
Pentru mai multe informații, accesați website-ul Ericsson Application Awards 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™