Pages

duminică, 23 septembrie 2012

Apple a "mintit", iPhone 5 nu are cel mai avansat ecran din lume!


Declaratia Apple despre ecranul iPhone 5, "cel mai avansat ecran de smartphone din lume", ar putea fi o minciuna, sau in cel mai bun caz o omisiune. Ecranul Nokia Lumia 920 il depaseste pe cel al iPhone 5 la cele mai importante caracteristici.
Dupa ce Nokia a fost prinsa pe picior gresit cu o reclama mincinoasa, Apple risca sa faca o gafa similara. Singura scuza ce poate fi gasita companiei este faptul ca Nokia Lumia 920 nu a fost lansat inca, deci iPhone 5 are la dispozitie aproximativ o luna in care sa detina recordul, scrie Geek.
Chiar daca marimea ecranului nu este luata in considerare, iPhone 5 - 4 inci vs Nokia Lumia 920 - 4,5 inci, noul smartphone al companiei finlandeze are un ecran cu specificatii mai bune decat iPhone.
In afara de rezolutia mai mare, 1280x720 pentru Nokia Lumia 920 si doar 1136x640 pentru iPhone 5, smartphone-ul Nokia are si o densitate a pixelor mai marei: 332ppi, fata de 326ppi pentru ecranul Retina Display al iPhone.
In plus, tehnologia PureMotion HD+ asigura telefonului Nokia un timp de raspuns de 9 milisecunde, fata de 23 milisecunde pentru iPhone. Chiar si luminozitatea Lumia 920 este mai mare decat cea a iPhone, 600 nit fata de 569 nit, luminozitatea telefonului Apple.

Sursa: Hit.ro

2 comentarii:

Daniel spunea...

Unde e Steve Jobs?!
Cu sau fara el, compania ramane pe pozitie, dar ceva se vede ca s-a schimbat

Ionut Pantis spunea...

Nu mai este Apple ce era. Se vede ca s-a dus ceea mai importanta persoana. Ar fi trebui ca iPhone 5 sa aibe un design total diferit ca sa impresioneze dar nimic. Sad. :(

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™