Pages

joi, 23 august 2012

Un prototip de iPhone 4 se vinde pe eBay cu 4.500 de dolari



Un prototip rar de iPhone 4 a aparut zilele acestea pe site-ul eBay, la pretul de 4500 de dolari. Prototipul are un logo diferit si cateva mici schimbari fata de designul obisnuit al produselor Apple.
eBay, care este unul dintre cele mai mari website-uri de licitatii din SUA. este considerat si cea mai buna platforma online de unde se pot achizitiona produsele Apple.
Acest prototip nu a fost niciodata vandut, are o capacitate de 32 GB si are implementat software-ul de testare Apple, SwitchBoard, care este folosit pentru a testa functionalitatea aparatelor.
De obicei, modelele prototip sunt distruse de catre compania Apple, insa acesta  a scapat "cu viata"  si este in totalitate functional. Toate componentele telefonului sunt parti originale ale prototipului, cu exceptia bateriei care a fost inlocuita cu o baterie OEM iPhone.
Modelul pus la vanzare pe eBay este iPhone N90AP. Acest prototip de iPhone are propriul serial number, care este invalid in sistemul Apple, deoarece compania nu inregistreaza prototipuri.
Sursa: hit.ro


1 comentarii:

Dany spunea...

Si de cine e facut? De chinezi? Sper sa isi merite banu...

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™