Pages

miercuri, 15 august 2012

Jocul Jumping Electron, facut la Cluj-Napoca, primeste un update important .

Jocul Jumping Electron, facut la Cluj-Napoca, primeste un update important

Electronul saltaret din Ardeal reinvie pe smartphone-uri "gadgeturile" de la mijlocul secolului trecut
Jocul Jumping Electron, facut la Cluj-Napoca de Finmouse si disponibil in Google Play, a primit un nou update. Aplicatia a ajuns deja la capitolul TV. Jocul 3D cu inspiratie electronica retro te trimite inapoi in timp, la mijlocul secolului trecut, si te invita sa redescoperi aparatele acelor vremuri.

Sub sloganul Arcade meets Electronic Age, transformatoare, diode, lampi si radiatoare devin obstacle pe o pista in interiorul unui radio, unui tonomat, unei centrale telefonice si acum si unui televizor.
Cei care descarca aplicatia vor ghida un electron saritor pe pista, ocolind obstacolele si pastrand nivelul de energie pentru a atinge tinta finala si a pune in functiune aparatura electronica.

Am integrat Electroni Premium in Magazinul Virtual al Jocului. Avand nivel de energie si armura de impact diferite, Electronii Premium sunt mult mai rezistenti la impactul cu obiectele de pe pista. De asemenea, am scazut pretul Bilelor, Level Boosterelor si a No Ads. In update-ul recent ne-am concentrat foarte mult pe crearea unei experiente de joc interesante”, spune Alin Cristiu, Game Developer
.
Jocul Jumping Electron poate fi descarcat gratis de Google Play si in varianta HD.




sursa:Yoda.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™