Pages

joi, 28 iunie 2012

YouTube pe Android - vedeti clipurile offline!


Aplicatia YouTube pentru Android a primit un upgrade important: utilizatorii pot alege sa descarce pe telefon clipurile din lista "Watch it later", sau YouTube poate chiar descarca automat clipuri pe care crede ca utilizatorii vor sa le vada.
Deocamdata, functiile de descarcare automata a clipurilor YouTube pentru vizualizarea online sunt disponibile doar pe Android, insa reprezentantii site-ului au explicat ca vor ca acestea sa devina in curand disponibile si pe iOS, scrie Mashable.
Decizia YouTube de a oferi descarcari automate pe Wi-Fi pentru vizualizarea offline vine in contextul in care abonamentele cu trafic nelimitat sunt tot mai rare in SUA.
Aplicatia YouTube poate descarca doar clipurile din lista "Watch it later", cele mai noi clipuri de pe canalele din lista utilizatorului sau poate chiar "ghici" ce clipuri ar vrea sa vada utilizatorul unui smartphone Android pe baza istoriei de navigare.
Crezi ca functia YouTube de a descarca automat clipuri este o idee buna sau va ocupa inutil spatiu de stocare important pe gadgeturile Android?
Sursa: hit.ro

1 comentarii:

we24support | Tumblr spunea...

Get complete support for your computers, laptops, printers,network security, software errors etc by certified tech-experts of We24Support immediately at toll free no 1 888 399 9656; active throughout...

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™