Pages

joi, 22 martie 2012

Nokia aduce oficial seria Lumia în România pe 3 aprilie

Am primit o invitaţie de la Nokia care menţionează un eveniment dedicat seriei de telefoane Lumia, care rulează Windows Phone. Se pare că pe 3 aprilie vor debuta oficial în ţara noastră telefoanele Nokia Lumia, deşi două dintre ele se vindeau prin retaileri locali de ceva vreme. Este vorba despre Nokia Lumia 800 şi Lumia 710.
Nokia aduce oficial seria Lumia în România pe 3 aprilie
Peste tot în Europa ofertele au fost atractive, aducând vânzări uriaşe în Marea Britanie mai ales, unde Lumia 800 se vindea la abonament la pachet cu un Xbox 360.

La noi nu sunt şanse prea mari să vedem astfel de oferte pentru gameri, deşi nu ar strica. Despre Nokia Lumia 800 trebuie să vă spun că este un frate geamăn pentru Nokia N9, la capitolul design şi vine cu o carcasă din policarbonat, camera de 8 megapixeli cu bitrate foarte bun la filmare, display de 3.7 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, 512 MB RAM şi Windows Phone Mango. Ce mă întreb eu este dacă îl vom vedea şi pe Nokia Lumia 900 la noi în tara odată cu evenimentul din aprilie, dacă nu ca produs adus pentru vânzare, măcar de dragul prezentării pentru jurnaliştii de la eveniment...
Sursa: mobilissimo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™