Pages

miercuri, 7 martie 2012

GALAXY Pocket: smartphone Samsung accesibil

Un nou smartphone Samsung din gama GALAXY, modelul Pocket (GT S5300), va ajunge pe piaţa din România începând cu luna aprilie.

GALAXY Pocket

GALAXY Pocket cu SO AndroidTM 2.3 se dorește un smartphone accesibil, la un preț avantajos. Cu o grosime de 11,98 mm, o greutate de numai 97 grame şi un display de 2,8 inci, dispozitivul rămâne portabil - asigurând, în acelaşi timp, vizionarea optimă a conţinutului şi imaginilor.

Interfaţa de utilizator actualizată – TouchWiz – dispune de un meniu de navigare îmbunătăţit, oferind shortcut-uri la îndemână pentru funcţiile des folosite. Totodată, datorită funcţiei îmbunătăţite de scriere, utilizatorii pot căuta mai ușor pe Web sau pot scrie mesaje mai rapid.

Dispozitivul dispune de o memorie de 3GB pentru aplicaţii, fişiere MP3, fotografii şi alte materiale media, precum şi un radio FM integrat, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta programele favorite de radio. Sistemul integrat Wi-Fi de mare viteză, precum şi conectivitatea HSDPA 3.6, asigură navigarea Web fără întârzieri şi descărcarea rapidă a conţinutului multimedia.

GALAXY Pocket  GALAXY Pocket  GALAXY Pocket

GALAXY Pocket asigură împărtăşirea rapidă de conţinut prin funcţiile care asigură comunicarea şi accesul la reţelele sociale. Totodată, platforma Samsung ChatON, disponibilă pe Samsung Apps, conectează toţi utilizatorii într-o singură comunitate, oferindu-le mesagerie instant, chat de grup şi transmiterea de conţinut în formate multiple, făcând astfel comunicarea mai simplă şi mult mai intuitivă. În acelaşi timp, Social Hub le oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea, într-un singur Inbox, mesajele, reţelele sociale şi email-urile, pentru o utilizare mai uşoară.

Samsung GALAXY Pocket specificaţii:

image

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™