Pages

vineri, 13 ianuarie 2012

7 gadgeturi inedite lansate la CES 2012

1) Swiss Army SSD

Briceagul armatei elevetiene ne-a obisnuit cu nenumarate dotari, intr-un design de exceptie. Multi ar renunta insa la ele pentru o memorie flash prin USB, pe care iti poti stoca toate datele. Pretul gadgeturilor Victorinox variaza de la 470 dolari pentru varianta de 64 GB la aproximativ 2000 dolari pentru cea de 1 TB.


2) Atari iPad Arcade

Nostalgia jocurilor Atari poate fi satisfacuta cu un gadget ce transforma iPad-ul intr-un joc de tip arcade, cu butoane analog si un joystick old school. Arcade-ul a fost creat de DiscoveryBayGames si este disponibil la un pret de 50 dolari. Cumparatorii vor fi insa nevoiti sa achizitioneze separat jocuri clasice arcade ca Astedoids sau Centipede pentru iPad.


3) Play video memo

Creat ca un magnet pentru frigider "Play" este inlocuitorul perfect pentru post-it-urile de pe frigider. Gadgetul produs de NativeUnion costa 59 de dolari si cu ajutorul lui poti lasa mesaje video celor dragi. Cu un ecran de 2,4 inci, Play iti permite sa lasi si mesaje scrise, daca iti vei mai dori vreodata sa faci asta.



4) Sphero Ball

Mingea Sphero este o jucarie ce poate fi controlata cu usurinta prin Bluetooth de pe orice gadget Android sau Apple. Sphero Ball isi poate schimba culoarea si poate fi jucaria perfecta ca sa te distrezi alaturi de cei mici sau de animalul de companie. Gadgetul este disponibil pe GoSphero.com, la un pret de 129 dolari.



5) iShower

Transforma cantatul la dus intr-o experienta hi-tech cu iShower, speaker-ul Bluetooth rezistent la apa. Dispozitivul iti aduce, la dus, muzica de pe smartphone, care poate fi lasat chiar si la 61 m departare. iShower este produs de iDevices si costa 99 dolari.



6) Cantar inteligent Whithings

Prezentat ca primul cantar inteligent care poate fi conectat la un smartphone, gadgetul produs de Withings ofera parintilor tineri ocazia de a supraveghea atent cresterea in greutate a micutului lor. Graficele de greutate pot fi postate pe Facebook sau trimise pediatrului pe email. Cantarul va fi lansat in aceasta primavara la un pret recomandat de 179 dolari.


7) Zgarda Tag GPS

Daca vrei sa te asiguri ca patrupedul tau este in siguranta, zgarda Tag GPS iti arata intotdeauna pe harta pe unde umbla animalul de companie. Poti crea o zona speciala pe harta si vei fi informat prin SMS sau email atunci cand cainele o paraseste. Gadgetul este disponibil la un pret de 99 de dolari, impreuna de un abonament de 7,95 dolari pe luna.



Sursa: hit.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™