Pages

sâmbătă, 10 decembrie 2011

RCS RDS ar putea deveni al patrulea operator de telefonie mobilă din Ungaria


Autoritatea de reglementare în sectorul telecomunicaţiilor din Ungaria a anunţat vineri că un număr de şase companii au depus documentele necesare pentru a fi incluse în procedura de licitaţie pentru acordarea unor noi licenţe de telefonie mobilă, scrie Agerpres.

Potrivit autorităţii, au fost primite documentele necesare de la următoarele companii: Telenor Magyarország Zrt., Magyar Posta Zrt. (Poşta ungară), RCS&RDS S.A. (operatorul de cablu din România), Vodafone Magyarország Zrt., Magyar Telekom Nyrt. şi Viettel Group (un operator de telefonie mobilă din Vietnam). Documentele primite vor fi revizuite iar acest proces ar urma să se încheie până la data de 2 ianuarie 2012. În cazul în care se va dovedi justificat, autoritatea ar putea cere participanţilor să remedieze deficienţele din documentele lor.

În prezent, în Ungaria operează trei operatori de telefonie mobilă: Telenor ASA (Norvegia), Vodafone Group PLC (Marea Britanie) şi Magyar Telekom Nyrt. (companie deţinută de grupul german Deutsche Telekom AG).

 Cititi mai multe pe: Capital.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™