Pages

luni, 5 decembrie 2011

Povestea de succes a unei companii romanesti care a cucerit vestul

"Credem in puterea de inovatie a romanilor si in spiritul lor creator" (Catalin Cosoi, Global Research Director Bitdefender) 
 
Bitdefender. Povestea de succes a unei companii romanesti care a cucerit vestul

Poarta cu mandrie pe sigla steagul dacic si nu se sfiesc sa le explice strainilor ce inseamna Romania. Oamenii de la Bitdefender, una dintre cele mai importante companii producatoare de solutii antivirus, cred in spiritul creativ al romanilor si in capacitatea lor de a schimba lumea.
Catalin Cosoi, Global Research Director Bitdefender, este unul dintre specialistii insarcinati cu cercetarea in domeniul amenintarilor informatice.


 
Rep: Cum reuseste o companie romaneasca pe piata internationala, in conditiile in care exista atat de multi competitori?
 
C. C.: Prin excelenta in tot ceea ce facem, incepand de la procesele de cercetare de piata prin care imaginam noi produse si terminand cu partea de aftersales. In orice colt al lumii s-ar afla, clientul trebuie sa fie multumit la oricare dintre aceste nivele de interactiune cu Bitdefender. Inca de la inceput am mizat pe tehnologie si pe inovatie, iar in timp am reusit sa adaugam acestor valori fundamentale si alte atribute care au contribuit la succesul brandului si la procesul de internationalizare.

Cititi mai multe pe Yoda.ro

1 comentarii:

Mos Nicolae, fiul lui Mos Craciun spunea...

Ce fain! eu nu stiam ca Bitdefender este companie romaneasca! Super!

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™