Pages

joi, 24 noiembrie 2011

Update pentru Battlefield 3

Compania producatoare a jocului Battlefield 3 a publicat, ieri, un update masiv pentru apreciatul titlu. Potrivit Cnet, update-ul este dedicat versiunii PC a jocului, dar in curand si variantele pentru Xbox 360 si PlayStation 3 vor beneficia de el.




Update-ul are o dimensiune de aproximativ 500 MB si a fost publicat pentru imbunatatirea experientei posesorilor de Battlefield 3. Printre imbunatatirile anuntate de update se numara rezolvarea unor probleme de performanta si adaugarea unor elemente de configurare noi.
Potrivit CNET, update-ul elimina eroarea "black screen" cand se intampla in unele cazuri cand jucatorul incarca o noua harta in modul multiplayer. De asemenea, jucatorii care aleg modul multiplayer si co-op ar trebui sa scape de erorile semnalate pana acum. Odata cu noul patch, folosirea monitoarelor multiple ar trebui sa functioneze mult mai bine.
Acelasi update, mai anunta producatorul, va fi disponibil foarte curand si pentru utilizatorii de Battlefield pe console Xbox 360 si Play Station 3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™