Pages

joi, 24 noiembrie 2011

BenQ aduce in Romania cel mai bun monitor pentru jocuri tip shooter

BenQ lanseaza pe piata romaneasca monitorul XL2420T, dedicat pasionatilor de shootere. Creat in colaborare cu faimosii jucatori de Counter Strike Tommy "Potti" Ingemarsson, Emil "HeatoN" Christensen, Abdisamad "SpawN" Mohamed, Michael "ahl" Korduner si Christer "fisker" Eriksson, monitorul LED BenQ XL2420T asigura performante deosebite si uimeste jucatorii de FPS prin usurinta de utilizare si caracteristici de top, dovedind utilizatorului ca detaliile speciale imbunatatesc experienta de gaming. Un argument in acest sens este designul noului monitor, prevazut cu picior reglabil, maner de transport, dar si suport pentru agatat castile.

Functia Black eQualizer, disponibila pentru noul monitor, evidentiaza detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilitatii in zonele intunecate, astfel ca sunt mai usor de identificat inamicii care se ascund in umbra. Datorita acestei caracteristici, jucatorul poate sa ajusteze luminozitatea ecranului evitand supra-expunerea cu niveluri de alb, avand astfel posibilitatea sa evidentieze detalii foarte importante ale luptelor pentru a obtine imagini mai profunde si un confort sporit in timpul jocului.

Modul de redare First Person Shooter, creat special pentru jocurile de acest gen, ofera nivelul optim de luminozitate, contrast si balanta a culorilor, astfel incat utilizatorul sa beneficieze de un avantaj considerabil in fata adversarilor prin intermediul imaginilor mai detaliate.

"Pe piata monitoarelor, segmentul de gaming are un potential important de crestere. Utilizatorii pasionati investesc pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii care le imbunatatesc performantele in timpul jocului. Iar pentru a intelege si respecta intocmai nevoile acestui gen de utilizatori, BenQ colaboreaza cu cei care au cele mai bune rezultate si cele mai exigente cerinte in acest domeniu", a spus Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania. 

Noul monitor are o rata de refresh de 120Hz, fiind astfel evitate intarzierile de imagine. Tehnologia super rapida de procesare a imaginilor permite monitorului BenQ XL2420T sa aduca pasionatilor de jocuri un plus de actiune si realism.
Timpul de raspuns de 2 ms completeaza experienta de gaming, oferind un plus de actiune si o tranzitie lina intre imagini, fara efectul fantoma creat pe monitoarele cu un timp de raspuns mai ridicat.  

Noul monitor BenQ XL2420T este disponibil pe piata locala la un pret de 1.799 lei.

Sursa: hit.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™