Pages

vineri, 21 octombrie 2011

Voice Action de la Google - Asistentul Vocal pe Android existe de un an!

Zilele trecute am publicat un articol referitor la Iris, noul sistem vocal al Android, care vrea sa concureze cu Siri-ul Apple. Astazi, vom vorbi un pic despre Voice Control, o aplicatie Android care exista cam de un an (!) in Android Market si care a trecut neobservata.

 De ce, Pentru ca Google nu a stiut sa "bata toba" de marketing asa cum face Apple.

Cititorul notru Florin999, ne-a informat in legatura cu existenta Voice Control (iar cu aceasta ocazie ii multumim pentru precizari!). Ne-am intrebat de ce lansarea unei aplicatii de acest gen ne-a trecut pe langa ureche. Oare pentru ca Google nu a anuntat nimic oficial, nu a sunat din trambite si niciun producator de telefoane cu platforma Android nu a binevoit sa profite si sa instaleze by default Voice Control-ul?
Voice Control nu este la fel de inteligent ca Siri, iar asta trebuie sa recunoasca oricine. Dar, aplicatia este extrem de utila pentru a controla cu ajutorul vocii telefonul. Poti face apeluri catre o persoana din agenda telefonica doar comandand vocal, poti cauta o locatie in Maps, poti "cere" sa asculti o melodie anume sau poti dicta sms-uri pe care telefonul le preia prin speach-to-text.

Iata o demonstratie a Voice Control-ului Google.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™