Pages

miercuri, 26 octombrie 2011

GoPro lansează HD Hero2

GoPro a anunţat lansarea noii HD Hero2, o versiune actualizată a camerei video destinată pasionaţilor de sport şi aventură. Odată cu noua cameră video, compania a anunţat şi lansarea în perspectivă a modului “WiFi BacPac”, care permite difuzarea instantanee a filmărilor cu ajutorul conexiunii la internet.

GPHero 2

Noul model beneficiază de o rezoluţie foto îmbunătăţită: 11 megapixeli, faţă de cinci, cât oferea modelul anterior. Hero2 poate filma la rezoluţia 1080p30, iar utilizatorul poate alege între trei unghiuri de cuprindere: 170, 127 şi 90 de grade. Modelul anterior este capabil de filmări 1080p cu unghi de cuprindere de 127 de grade. Acesta oferă posibilitatea alegerii unghiului de 170 de grade, caz în care rezoluţia filmării scade. Producătorul susţine că noul sistem optic este mai bun decât cel precedent, permiţând realizarea unor imagini cu un nivel mai mare al detaliilor. Printre dotările utile ale lui Hero2 se numără o conexiune pentru microfon extern şi una HDMI.

Compania producătoare spune despre noul Hero că este dotat cu un procesor mai bun şi că este de două ori mai rapid decât modelul precedent. Designul a fost revizuit, însă camera are acelaşi aspect “butucănos” şi deloc aerodinamic, ca şi modelul iniţial. De asemenea, tot conform producătorului, Hero2 are un comportament mai bun la lumină redusă. Astfel, compania a răspuns utilizatorilor lui Hero, care se plângeau de comportamentul nu tocmai potrivit al camerei în lumină redusă.

WiFi BacPac va fi lansat în iarnă, odată cu un modul de comandă de la distanţă. Cu ajutorul acestuia din urmă, Hero2 va putea fi comandată prin intermediul dispozitivelor Wi-Fi, fie ele smartphone-uri, tablete sau computere. De asemenea, emisia lui Hero2 va putea fi controlată din orice punct cu conexiune Wi-Fi.

GoPro HD Hero2 va fi compatibilă cu o serie de accesorii, destinate prinderii şi manevrării facile. Vor exista trei variante ale modelului: HD Hero2 Outdoor Edition, HD Hero2 Motorsport Edition şi HD Hero2 Surf Edition. Preţul de bază al fiecărei dintre variante va fi de aproximativ 300 Euro.

Sursa: chip.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by High tech Blog™